Överraskningsfest

A post shared by Ida Björnfot (@ida_bjornfot) on

En video från igår när jag, Emma, Victoria och Amanda var hemma hos mig och hade ett litet överraskningsparty för fina Sofia som fyllde 17 år! Vi hade planerat med hennes föräldrar och hon anade ingenting och blev (som ni kan se) superglad och överraskad! Förutom själva överraskningen så fick hon boken Det handlar om dig och en ”Mina kompisar”-bok där vi hade fyllt i lite om oss själva och klistrar in massa fula och roliga bilder på oss alla fem, hahaha! ;)

Tog såklart fler bilder med kameran, men orkar inte ladda in de nu. Men här är ett gäng snapchatbilder! :)2014-06-04 19.18.52 2014-06-04 19.18.58 2014-06-04 19.19.05 2014-06-04 19.20.11

 

Juste, jag va ju förresten med på tv idag! ;) Är nämligen med i en organisation som heter Tänk Med Hjärtat som mina kompisar Sebastian och Anna har startat och vi anordnar galor för att samla in pengar till Bröst-och barncancerfonden! Årets galor är faktiskt i helgen! Så förra veckan blev vi filmade av Tv4 nyheterna, vilket sänds både på tv och webben. På lördag och söndag kl.18 är förresten galorna, så alla som bor i  närheten av Mariestad/Skövde/Töreboda är varmt välkomna till Mariestads teater! :) Biljetter går att köpa på plats och kostar 100 kr st.

Verkar inte gå att få in klippet men vill ni se det så klicka häääääärrr!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s