I’M IN THE USA! – DAG 1

HERREGUD, DAGEN KOM FAKTISKT OCH JAG ÄR NU I USA!! Vad overkligt! Overkligast är dock att jag ska stanna här?? Haha.

Resan började  igår, då vi åkte tåg från Töreboda vid 15. Kom fram till hotellet efter ca 3.5 timmar och åt lite mat och växlade pengar. Den här dagen började redan 05.50 då mamma och jag gick upp och fixade oss och åt frukost, vilket btw var sjuukt mycket mat och största frukostsalen ever. Större än skolmatsalen hemma lol.

Vid 07.30 mötte vi upp Explorius-ledare och andra utbytisar vid terminal 5 på Arlanda. Den första jag började prata med var en tjej som hette Emma, och vi kommer riktigt bra överens vilket är roligt! Speciellt eftersom vi fick platserna bredvid varandra på flyget och även ska mellanlanda i Dallas med samma plan på lördag! OCH fick samma hotellrum, haha! Sjukaste av allt är dock att vi tydligen va på språkresa samtidigt i samma engelska stad under samma tid för 2 år sen?!
Delar även rum med en annan snäll tjej som vi satt bredvid på planet, Magdalena heter hon :)

Vi sa i alla fall hejdå till våra föräldrar (hejdå mammis <3) runt typ 08.30 eller nått sånt efter att vi checkat in och gick sen igenom säkerthetskontrollen. Planet gick den tiden det skulle och vi landade efter ungefär 8 timmar! Det var dock räätt så långtråkigt och obekvämt till slut..
När vi landande fick vi gå igenom några kontroller, hämta våra väskor, träffa några ledare och även några norskar och sedan ta typ små minibussar till hotellet där vi är nu. Sitter just nu på hotellrummet som jag alltså delar med Emma och Magda :)

Klockan är i alla fall 15.40 här borta och 21.40 hemma så det kommer bli en låång dag ;) Är hungrig men måste tyvärr vänta tills 19 då vi även ska ha ett möte. Imorgon ska vi ha sightseeingtour inne i New York City vilket jag är jättetaggad på och tror kommer bli grymt!

Juste nu vill jag dock bara sova haha. Vi är alla tre lika sega, trötta och hungriga efter resan så vi ligger i princip bara i sängarna och kollar våra mobiler och datorer. ;)

2014-08-19 10.05.21 DSC08710Jonna och Hedvig
DSC08717Hedvig, Emma och jag
DSC08720
DSC08738Flygplansmat och inne i flygplanetDSC08748Hotellobbyn och delar av vårt rum
DSC08751 DSC08752

Annonser

4 reaktioner på ”I’M IN THE USA! – DAG 1

  1. Får man fråga vad hela den här stora grejen kostar? Och hur bra måste man vara på engelska för att kunna vara utbytesstudent? Lycka till i USA!!

  2. Vet att det här inlägget är rätt så gammalt men får man fråga om Jonna på bilden också har en blogg? Hon är väldigt lik en i min konfirmationsgrupp ;) Älskar din blogg förresten, hittade den häromdagen och har läst igenom den ända från början!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s