DAG 2: NEW YORK SIGHTSEEINGTOUR

DSC09107Manhattan skyline

Den här dagen har varit så häftig! Vi åkte ifrån hotellet runt 08 in till New York och var där fram till 15.45. Vi hade en superbra tourguide som kunde så galet mycket, verkar veta precis allt om New York. Vi såg jättemånga saker; Grand Central Station, Central Park, Times Square, SoHo och NoHo, Rockefeller Center, 5th Avenue, Upper East Side, Friends-huset och Carries Sex In the City-hus, the 9/11 memorial och mer. New York är en sjukt häftig och cool stad, finns alla sorters människor och alltid saker att se! Såg även Chuck Bass (från Gossip Girl) hotell och stället där han och Blair gifte sig!

Vi åt lunch på Grand Central Station där jag, Hedvig och Emma (och typ alla andra utbytisar också haha) köpte hamburgare på ShakeShack, och det var helt seriöst den godaste hamburgaren jag någonsin ätit! Sååååå galet god, dog hamburgerdöden.
Middag fick man köpa på Chelsea Market där vi fick spendera den sista timmen. Då valde jag att först köpa lite yoghurt och musli, lite senare en jättesöt mini cupcake och sedan köpte jag sallad på ett ställe där man själv fick bestämma hur den skulle se ut och tog med till hotellet. Chelsea Market var förresten ett riktigt coolt ställe! Precis bredvid låg ett gammal nedlagt järnvägsspår men helt ärligt blev jag rätt besviken på det.

När vi kom tillbaka till hotellet var vi lediga i typ 45 min innan det var ett Adapting to America-möte där vi gick igenom regler, tänkbara scenarion osv. Hade vaknat 04.45 pga jetlag så var rätt trött vid det laget.

Idag: är det vår fria dag! Jag, Emma, Hedvig och kanske några mer hade tänkt börja med att åka upp i Rockefeller Center då det ska vara en jättehäftig utsikt därifrån! Sedan ska vi shopppaa hela dagen längs Broadway och i SoHo! :D (har förövrigt vaknat 04.45 idag också, just nu är hon 06.06 här i NYC och vi ska in mot stan vid 09!

Central ParkDSC08849Framför Manhattan skyline & the Brooklyn BridgeDSC09104DSC08785DSC08789DSC08835DSC08880DSC08883DSC08892Den här bilden är på Rockefeller Center och vi ska upp till toppen idag!!
DSC08860 DSC08915 DSC08935 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s