Roadtrip Washington – lördag 30/8-14 – DEL 2

HÄR kan man läsa del 1

Efter att vi hade ätit lunch i Port Townsend åkte vi vidare till ett zoo. Det hann regna lite på vägen men som tur var hade det gått över när vi var framme. Rengade faktiskt knappt alls under hela helgen! Det här zoo:et var i alla fall väldigt speciellt, för i stället för att gå ut och kolla på djur i hagar så åkte man runt i bilen samtidigt som djuren kom fram till bilen och så matade man dem med bröd genom fönsterrutorna! Riktigt häftigt och det fanns djur som björnar (vill ha en!), buffalos, zebror, hästar, lamor osv. 
DSC09736 DSC09743 DSC09752 DSC09759 DSC09767 DSC09780 DSC09817 DSC09832

När vi var klara på zoo’et åkte vi vidare till en stor träbro. I september finns det silvriga laxar där i mängder så vi tänkte att det kanske skulle finnas redan nu, men det gjorde det icke. Passade på att rasta Jack lite där istället! :)
DSC09836 DSC09839 DSC09842

När vi var klara där åkte vi till – Port Angeles! Alla som älskat Twilight lika mycket som jag gjorde för ett par år sen vet vad det innebär. Det var där Bella & Edward hade sin första date!! Först kollade vi dock på något minimuseum men det tog literally 3 minuter & sen va vi uppe i ett utkikstorn och såg faktiskt Kanada! Sedan fortsatte vi vidare till en bokhandel där Bella handlade i boken!! Var såklart tvungen att köpa något så kom ut med böckerna Eleanor and Park och Out of my mind. Sen gick vi vidare till kvällens höjdpunkt – Bella Italia! Där B & E alltså hade en date! Var såklart tvungen att äta svampravioli precis som Bella och de hade såklart en egen rätt för det som kallades Bella’s Mushroom Ravioli. Brydde mig inte om det faktumet att jag inte gillar svamp, och glad är jag för det, för den var jättegoooodd!! Det såg tyvärr inte alls ut som i filmen, men maten gjorde lätt upp för det!
DSC09891 DSC09898DSC09914 DSC09915

Efter den supergoda middagen gick vi ned en gata och in till ett ställe där de sålde Froyo (som bara kostade 23 kr!!) (mamma och pappa, ni som inte hänger med så bra; Frozen Yogurt som man får toppa med vad man vill)

DSC09916 DSC09917 DSC09920

När vi hade ätit det var det kväll så vi åkte till hotellrummet och slappade lite innan jag och Shanna åkte till Walmart en snabbis. Första gången för mig och då alla säger att det är så billigt så var jag taggad, hahaha. Köpte en mascara, ett paraply, godis, handväska, ansiktskräm och hårfärg för endast 280 kr!
DSC09922

Annonser

3 reaktioner på ”Roadtrip Washington – lördag 30/8-14 – DEL 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s