Roadtrip Washington – söndag 31/8-14 – DEL 1

Dag 2 på vår lilla roadtrip var helt klart den jag såg fram emot mest, för det var dagen då vi åkte till Forks!! Tog ett litet tag att åka dit och på vägen stannade vi utmed sjön Lake Crescent och fotade för det var sjuuukt vackert där! Helt galet.

DSC09961 DSC09960

Vi var framme rätt tidigt i Forks och det var sååå overkligt att faktiskt se Forks-skylten! Har ju sett den så många gånger i filmerna. Stannade såklart och tog kort med den! Åkte sen in i själva Forks, vilket om jag ska be honest tyvärr inte var jättefint, då det verkar vara rätt fattigt. :/ Men herregud vad mina ögon höll på att trilla ut när jag såg Bellas och Jacobs bilar!! Och det var faktiskt de bilarna som användes i filmerna, såå sjukt häftigt! Kristen Stewart, Robert Pattinson & Taylor Lautner har alltså SUTTIT i dem!! Sjukt. Såg även ställen som Bellas hus, Cullens hus, sjukhuset Dr. Cullen jobbar på, polishuset där Mr. Swan jobbar och Forks High School! Även om allt det var baserat på böckerna, så det såg alltså inte ut som i filmerna.
DSC09980DSC00002 DSC09999 DSC00036 DSC00041

När vi hade sett allt i Forks åkte vi vidare mot La Push, en strand som de är på i både böckerna och filmerna! Det är där Quileute-indianerna bor som Jacob tillhör. Och de indianerna finns faktiskt på riktigt! Mina värdföräldrar berättade att det fanns speciella lagar och privilegier för indianerna. DSC00078 DSC00088 DSC00111 DSC00129

Efter det for vi tillbaka till Forks för att äta lunch. Det fanns dock inte så stort utbud i Forks plus att det ju var söndag så mycket var stängt. Så vi köpte bara mackor och åt på några bänkar nära Bella och Jacobs bilar. Gick in på turistinformationen och såg att det fanns en USA-karta och en världskarta där folk hade fått sätta en nål på staten/landet de kom ifrån, och de var proppfulla! Tror min nål hamnade uppe i Lappland någonstans, gick verkligen inte att få den längre ned, hahaha! Som ni ser så syns ju Sverige knappt.

DSC00159DSC00157DSC00162

Del 2 om den här dagen kommer senare!

 

Annonser

En reaktion på ”Roadtrip Washington – söndag 31/8-14 – DEL 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s