Texas dag 1 (13 sep 2014)

Hejsan svejsan! Sitter just nu i lobbyn på hotellet här i San Antonio, Texas och skriver! Vill man ha wifi på rummet så kostar det så det är lobbyn som gäller. Verkar dock bara gå i 24 timmar efter att man loggar in på nätverket för första gången så kan inte använda det på mobilen.. Anyway, tänkte skriva om igår, dagen vi åkte och kom till Texas! Egentligen är det inte jättemycket att skriva om men jag vill dokumentera det ändå. :)

02.20 ringde väcklarklockan så då var det bara att hoppa upp. Sminkade mig och packade ned det sista innan vi tog bilen mot Seattle Tacoma-flygplats. Tog ett plan som gick runt 06-tiden till Salt Lake City, Utah. Det var sjukt coolt att flyga in över Utah för landskapet var så himla annorlunda mot Washington! Bergigt och o-grönt, haha. Dessutom ändrades landskapet jättesnabbt så tog massa bilder.

DSC00671 DSC00711Väntade knappt en halvtimme i Utah innan vi begav oss mot Texas! Lyckades som tur var somna på den flygturen så det gick rätt snabbt. När vi kom fram blev vi upphämtade av Uber, en ny grej som liknar taxi. Man betalar via mobilen och ger adressen direkt och så blir man upphämtad i en superfin bil. Billigare än taxis också.

Vi tog oss alltså till hotellet, som är suuuuperfint! Omg! Blev helt chockad. Dessutom är det ihopkopplat med en gigantiskt shoppinggalleria (mall) och har både pool & gym! DSC00727 DSC00736 DSC00737 DSC00746

Vi lämnade snabbt våra grejer och gick ned till mall’et, där vi köpte lunch och åt med utsikt över the river, som går igenom större delar av San Antonio. The River walk kallas det och man kan alltså gå längs utmed floden. Supermysigt! Vi hoppade även på en båt sightseeing-båt som går på floden och åkte igenom den.

DSC00766 DSC00768 DSC00773 DSC00788 DSC00813
Vädret var tyvärr inte alls vad jag hoppades på. Alla sa att det skulle va jäättevarmt men istället regnade det när vi kom fram. Men regnet försvann som tur var efter ett tag!

Hände lite mer saker på eftermiddagen/kvällen men av olika anledningar tänker jag inte skriva om det.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s