Om mig

Hej!
Mitt namn är Ida och den 19 augusti 2014 när jag var endast 17 år (född 97) så lämnade jag min hemstad, familj och vänner och åkte själv till andra sidan Atlanten och prövar på hur det är att bo och leva i Lacey/Olympia, Washington i USA! Här går jag på ett amerikanskt high school som heter Timberline High School. De första 5 dagarna i USA spenderades i New York tillsammans med andra utbytesstudenter! :)

Jag älskar att läsa böcker, lyssna på musik och verkligen ”nörda ner mig” i saker jag är intresserad av. Ska jag t.ex köpa en ny mobil, ja då sitter jag i timtal och läser, kollar på videor och tar reda på så mycket som möjligt. Och så har det varit med hela den här utbytesgrejen! Vet inte hur många timmar och dagar jag har läst bloggar, kollat på videos, kollat upp organisationer, läst om olika länder osvosv. Därför är jag så sjukt glad att det faktiskt händer, och att det äntligen är min tur! Kommer för evigt vara tacksam till Explorius för att de valde just mig som vinnare i deras ”Vinn ett High School-år 2014/15”-tävling. Tack tack tack.

Jag har läst första året på Samhällsprogrammet här i Mariestad och ska fortsätta plugga det när jag kommer tillbaka, men då med de som är ett år yngre.
Jag älskar att träna, vara med kompisar, resa, shoppa, och äta.

Sommarkvällar, choklad, åka fort, skratt, One Direction, kompisar, vackra ställen, avokado, ta bilder, skriva och marsvinet Birk.

Min svenska organisation heter Explorius och i USA är det Aspect Foundation som gäller :)

Är det något du undrar över så är det bara att fråga på i en kommentar! :)

Jag är född med klumpfot på högra foten och har blivit opererad för det, om det är någon som har några frågor eller funderingar kring det så tveka inte på att skriva nått i kommentarerna eller skicka iväg ett mail till b97@hotmail.se ! :)

finafina

Annonser

3 reaktioner på ”Om mig

  1. Hej!

    Gud va häftigt att du vann ett high school år! Vill också åka till USA för det verkar så nice! Jag ska i höst på utbytesår i kenya :) funderar dock på att söka det där ”priset” när jag kommer hem (16/17) :) Vet du om de delar ut det varje år? Och hur väljer de en vinnare? Är det slumpen eller hur går det till?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s